3/10
  • Pages

Proef warme winterrecepten

De avonden worden weer kouder en langer dus toveren we comfortfood op tafel. Heerlijk warme winterrecepten als stamppotten, stoofgerechten met seizoensgroenten en rijkgevulde ovenschotels.

Proef warme winterrecepten

De avonden worden kouder en langer ... Tijd voor winterrecepten als stamppot, stoofgerechten met seizoensgroenten en rijkgevulde ovenschotels.

Verrassende pompoen

Met pompoen zet je de lekkerste najaars- en winterrecepten op tafel. Dat bewijst dit heerlijke pompoenrecept. Een prachtig gevulde pompoen met noten, kruidige specerijen en cranberry.

Maak gevulde pompoen
Gevulde pompoen met een mengsel van parelcouscous, pecannoten, cranberry en granaatappelpitjes.
Ovenschaal met goudgele aardappelgratin uit de oven met tijm, room en Zwitserse gruyèrekaas.

Klassieke aardappelgratin

Een winters diner is pas compleet met smaakvolle, rijke bijgerechten. Deze klassieke Franse aardappelgratin bereid je gemakkelijk voor (en is ook nog glutenvrij). Je hebt er slechts een kwartiertje werk aan, de oven doet de rest!

We gaan gratineren!

Heerlijke herfstgroente

Paddenstoelen zijn nu op hun lekkerst en doen het fantastische in vele herfstrecepten. Heerlijk als vleesvervanger, pizzatopping of in de hoofdrol in stoofgerechten of deze vegetarische ragout. Feestelijk met een bladerdeegdakje on top.

Bouw een ragouttorentje

Heerlijke herfstgroente

Paddenstoelen zijn nu op hun lekkerst en doet het fantastisch in vele herfstrecepten. Als hoofdrolspeler in stoofgerechten tot in gerechten als vleesvervangers en van pizzatopping tot ragout. Zoals dit romige ragouttorentje bijvoorbeeld. Met een bladerdeegdakje, on top.

Bouw ook een ragouttorrentje
Klein rond torentje van plakjes bladerdeeg met daartussen ragout van paddenstoelen, witte wijn en oregano en bestrooid met Parmezaanse kaas.

Verrassingspakket

Aan de buitenkant al een plaatje, maar wacht maar tot je de binnenkant ziet. Een verrassende combinatie van zalm, champignons en verse kruiden in bladerdeeg.

Zet zalm in bladerdeeg op tafel
Kersttafel met een marmeren plank met daarop een bladerdeegpakket gevuld met zalm, kool en ei. Het bladerdeeg is in enkele plakken gesneden..

Verrassingspakket

Aan de buitenkant al een plaatje, maar wacht maar tot je de binnenkant ziet. Een verrassende combinatie van zalm, champignons en verse kruiden in bladerdeeg.

Zet zalm in bladerdeeg op tafel
Kersttafel met een marmeren plank met daarop een bladerdeegpakket gevuld met zalm, kool en ei. Het bladerdeeg is in enkele plakken gesneden..
Witte pan met boeuf bourguignon, waarin een gouden opscheplepel zit. De pan staat op een gouden onderzetter.

Comfortfood voor kerst

De klassieker der klassiekers: boeuf bourguignon. Echt zo’n gerecht waarvoor je de tijd neemt, om te maken én om te eten. Gemaakt met een volle rode wijn. Daarmee geef je ’m een heerlijk, hartverwarmend karakter.

Proef deze boeuf bourguignon
Witte pan met boeuf bourguignon, waarin een gouden opscheplepel zit. De pan staat op een gouden onderzetter.

Comfortfood voor kerst

De klassieker der klassiekers: boeuf bourguignon. Echt zo’n gerecht waarvoor je de tijd neemt, om te maken én om te eten. Gemaakt met een volle rode wijn. Daarmee geef je ’m een heerlijk, hartverwarmend karakter.

Proef deze boeuf bourguignon
Logo Pinterest
Logo Instagram
Logo YouTube
Logo Facebook

Zakelijke algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bonusvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Over AH Kwetsbaarheid melden

Zakelijke algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Bonusvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Over AH Kwetsbaarheid melden