Barbecueën is voor iedereen, ongeacht je portemonnee. Of je nou van vlees, vis of kip houdt of liever vega(n) eet: met onze Prijsfavorieten ben je verzekerd van een avond vol BBQ-plezier.

Chipolataworstjes, hamburgers, zalmfilet en vegetarische balletjes: duur hoeft het niet te zijn. Bij Albert Heijn vind je altijd een Prijsfavorieten-variant van jouw favoriete BBQ-ingrediënten. Je herkent de producten aan het blauwe duimpje. Kun jij even lekker voordelig grillen!

betaalbare bbq-Recepten

Deze BBQ-gerechten maak je met Prijsfavorieten; zo gril je voor maximaal € 2.00 per persoon. Da's nog eens lekker barbecueën!

Gemarineerde kipspiesjes met platbrood en knoflooksaus

De helft van de ingrediënten voor dit gerecht is Prijsfavoriet en dus lekker voordelig. Mooi meegenomen: de kipspiesjes staan binnen 20 minuten op tafel! De marinade maak je lekker zelf, met ingrediënten die je bijna altijd in de (koel)kast hebt staan, zoals yoghurt, tomatenpuree en gedroogde kruiden en specerijen.

Bulgursalade met geroosterde groenten

Van deze gezonde salade krijg je nooit genoeg.

Caprese hasselback

Wil je je gasten verrassen? Deze kleurrijke variant op de Italiaanse klassieker is weer eens iets anders.

BBQ-Tools

TIPS & TRICKS voor voordelig barbecueën

Groenten Maar liefst 55 groenteproducten zijn Prijsfavoriet. Zo maak je met paprika, ui en courgette heerlijke én voordelige groentepakketjes van de grill.

Iedereen maakt wat Ga je met een grote groep grillen, dan kan iedereen wat meebrengen. Zo ontdek je ook nog eens de favoriete BBQ-gerechten van de rest van het gezelschap.

Voordelig boodschappen doen Besparen op boodschappen? Dat kan met meer dan 1500 Prijsfavorieten in het assortiment, veel Bonus-aanbiedingen en extra kortingen met Albert Heijn Premium.

Kant-en-klare BBQ Je kunt ook grillen als een pro op een kant-en-klare BBQ. Die koop je al voor € 3.49. Ruim 90 minuten lang kun je er de lekkerste gerechten op bereiden. Hieronder vind je leuke recepten en handige video's hoe je dat doet!

1x grillen = 2x eten Restjes van je BBQ-avond over? Niet weggooien! Stukjes gegrilde kip of zalm smaken heerlijk in een pasta. Restjes salade kun je in een luchtdicht afgesloten bakje prima bewaren in de koelkast. En smeer overgebleven saus de volgende dag op een broodje. Eén keer grillen, twee keer eten!

Barbecueën met een kant-en-klare BBQ

Shoarmapakketje van de kant-en-klare BBQ

Een van de beste picknick-foodhacks die je zult vinden. Bovendien budgetproof en supermakkelijk: shoarmapakketjes van de kant-en-klare BBQ.

Spiesjes van jord althuizen op de kant-en-klare BBQ

Zelfs BBQ-master Jord Althuizen is te spreken over wat je allemaal kunt maken op een kant-en-klare BBQ. Hij grilt er heerlijke worstspiesjes op. Check de video!

Sticky kip en cola van een kant-en-klare BBQ

Van de naam alleen al krijg je honger. Deze sticky kip maak je in een marinade van onder andere cola, ketchup en mosterd. Laat de zon maar schijnen!